Vochtbestrijding

Vochtbestrijding: onze oplossingen

Een vochtprobleem in je woning weegt op je wooncomfort en is ongezond. Na verloop van tijd kan vocht een zeer negatieve invloed hebben op uw gezondheid en voor uw woning. Wacht daarom niet om vocht te bestrijden en kies met Aqwa Group voor een duurzame vochtbehandeling op maat. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Afhankelijk van het probleem, bestaan er verschillende oplossingen bij vochtbestrijding:

  • Vocht bestrijden in de kelder doen we met een professionele kelderdichting
  • Opstijgend of optrekkend vocht bestrijden we met muurinjecties
  • Vochtplekken gaan we te lijf door het waterdicht maken van buitengevels of hydrofoberen
  • Schimmels en condens vocht bestrijden we met duurzame producten en materialen

Muurinjecties om opstijgend vocht te behandelen

Door opstijgend vocht krijg je vochtige muren waarvan je pleisterwerk naar beneden komt en waarop muffe schimmelvlekken ontstaan. De enige manier om opstijgend vocht te bestrijden, is door middel van een gerichte muurinjectie. Onze lokale vochtbestrijders gaan met gerichte injecties het optrekkend vocht behandelen bij de bron en het vocht in huis definitief bestrijden.

Kelderdichting uitvoeren

Scheuren of barsten in de kelderwand- of vloer enerzijds en grondwater dat in de muren doordringt anderzijds, zijn de twee grootste oorzaken van water en vocht in kelders en kruipkelders. Na onze diagnose stellen wij je deze oplossingen voor om het vocht te bestrijden:

  • Kelderdichting
  • Kelderdrainage met noppenfolie
  • Buitenafdichting

Gevels en buitenmuren hydrofoberen

Poreus geworden gevels laten vocht doordringen tot in de spouwmuur. Daardoor neemt de luchtvochtigheid ook binnenshuis toe. Wij hydrofoberen je buitenmuren zodat ze waterdicht worden en het gehalte van de vochtwering van de woning verhoogt.

Vraag over vochtbestrijding?

Contacteer Aqwa Group nu!
WEB.SPICE